Valborg


"Cha cha bitches!"

Snart
är det fredag och det betyder att det är valborg! Vad har ni för planer inför den dagen? Ska ni till Uppsala som jag? Det kommer bli grymt, eller vad säger du Rebecca? Jag hoppas på en lyckad kväll ialafall, att allting går som planerat. Åker till Uppsala redan vid 9 på morgonen haha.

Jag har börjat jobbat på BikBok nu, eller det är praktik men jag jobbar ju undertiden jag har praktik. Det är helt okej, jävligt drygt att man bara har en rast och det är lunch rasten på alla 7 timmar! Så jag står och går, springer och joggar i 7 timmar varje dag, kanske bra träning? Jojoooo får väl se det på det positiva. Idag är jag hemma från praktiken, känner mig inge bra faktiskt. Eller ljuger jag? Mår jag kanske jätte bra ändå? ;-) Ska strax göra mig lite i ordning, det blir stan/solning ute i fina solen med min fina vän Beccus. Pusshej




Grattis min fina vän!


Godmorgon på er mina fina läsare.

I fredags samlade vi ihop några tjejer som skulle "fira" Amandas födelsedag som är idag egentligen!! Men den pysen är i Turkiet hos sin pojkvän och firar med honom så jag hoppas du läser det här någon gång, grattis på födelsedagen jag hoppas du får en suverän dag! Det är du värd, grattis grattis loveli. Över till fredagen, Julia Elin Bihi Emma och Amanda kom hem till mig och vi körde på en chill kväll med lite dricka & spel, kul var det! Det blir ett större firande sen när Amanda kommer hem eftersom jag fyller nästa fredag och vi tänkte göra en sak ihop ;-)



Det blev bara bilder på mig och Emma den kvällen, men det får duga!


27 april 2010

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ewelina ♥


Idag kom ett liv på jorden, lillasyster Ewelina
Jag saknar min mamma efter att inte träffat henne på 14 timmar. Man fick tydligen inte komma och hälsa på på BB, det tycker jag är konstigt. Hoppas jag får det imorgon eller något liknande, vill ju se Ewelina och min älskade mamma som kommer vara borta 3 dagar om allting går som det ska.

Jag har fått varit barnvakt hela dagen idag, 10 timmars jobb. Blir faktiskt jobb med en syster på snart 2 år som springer runt och vimsar hela tiden, får aldrig sitta still och slappna av. Men kul hade vi, hon känns lite gammalmodig ibland faktiskt, haha skrattar lite här men om ni vore mig skulle ni förstå. Jag skulle egentligen på min första praktikdag på Bik Bok idag men eftersom det här dök upp från ingenstans att bebisen ville ut idag hade vi inte planerat så imorgon blir min första dag istället! Lycka till, från mig till mig.



Ett test för att se om jag kan mobilblogga...

dsc09529 (MMS)

Ett test för att se om jag kan mobilblogga, hm snyggt med olika strumpor va?;-)


17 april 2010


Hej på er alla, har ni haft en bra fredag? Jag chillade igenom hela dagen, förutom utbildningen 4-9. Började ju i torsdags och jag måste bara säga att det är super kul att gå den, förutom all matematik, börjar tro att jag är siffer allergiker haha. Det är en hel del blandning på åldrar, från 16 till 33. Bara jag och två till som är 16, resten äldre. På måndag börjar praktiken inom kursen och jag har då fått min plats på Bik Bok, jag längtar tills måndag.

Klockan rullar iväg idag, ska snart slänga in mig i duschen och sen ta mig till Rebecca. Det blir hon och jag ikväll med en massa mys. Vad sker en lördag som denna för er?


Våren 2010 <3


Då börjar man sin utbildning då


"Cha cha bitches" ♥
Det blev inge mera skrivande på mig igår här på bloggen men det tar vi igen idag! Intervjun igår gick bra och det betyder att utbildningen börjar redan torsdag, imorgon! Jag var inte så jätte nervös som jag trodde att jag skulle vara och det var väll skönt det. Börjar praktisera på Bik Bok också nästa vecka, nice det! Mamma är stolt, jag är stolt så ni måste också vara stolta över mig ;-) Efter mina möten och intervjuer så gick jag ner på stan och träffade Rosanna, satt i solen och myste. Därefter kom Solina som var mycket kul eftersom jag saknat henne så mycket!! Och Tina, men hon var inte kvar lika länge, får bli någon annan dag!! Måste ses snart älsko! Sen var jag med Amanda och Emma vi lekte lite hos mig och Amanda sov kvar här.

Imorse var jag hos tandläkaren och jag kan säga att bedövning ska jag nog aldrig mera ta, var det obehagligaste jag varit med om. Sitter fortfarande kvar och det har gått över 4 timmar!! Hela min haka, min tunga, mina läppar är helt borta. Lite bättre nu som tur är, annars skulle jag cry me a river faktiskt. Nu ska jag börja göra mig i ordning, vi ska nämnligen ut och grilla senare med några vänner, hur mysigt är inte det en sån här fin solig dag? Åhå denna dag kommer ge mig massor med lycka. ♥


En liten "dagens outfit" från igår. Allt från Gina förutom halsband Glitter.


Rosanna ute i den härliga solen!


13e april 2010


Godmorgon, vaknade upp "pigg" och glad över det fina vädret vi har. Jag har varit ute och gått en timmes promenad imorse, snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför intervju och sedan Bik Bok. Jag är glad idag så jag hoppas ingen kommer och förstör mitt humör, den lilla jäkeln ska jag spy på hehe.. Magen kurrar, helt tom men ändå så stor. Hahaha nej nu kommer det tråkiga fram har bara ingenting att säga mera nu på morgonen.

Nu blir det att stoppa någonting där i och sedan duschen, ciao så länge!! ♥

Serani - No Games


Underbar låt som jag tänkte dela med mig till er, jag är säker på att alla har hört den ett par antal gånger men vad gör det? Man skulle kunna lyssna på den om & om igen utan att tröttna!




Godkväll


Puuh! Kom precis in från kylan, elr man ska väl inte klaga? Var som sagt på stan och "lunchade" med min kära syster och även Cassandra trevligt trevligt, brudarna gillas! Väldigt smaskigt men väldigt mättande, kände mig som en rullande boll efteråt. Efter måltiden satt vi och pratade lite om allt mellan himmel och jord, därefter hamnade jag i Tillberga från ingenstans och passade då på att hälsa på min saknade vän Hanna!! Gud vad fort bebisen växer, snart kommer han ut inte lång tid kvar alls! På tal om bebisar så får jag ett nytt syskon om 9 dagar, läskigt.

Snart dags för mig att skriva klart mitt cv men innan det tänkte jag säga att klänningen är nu beställd efter att ha visat den för mamma, måste ju tacka världens bästa mami ♥  Nu ska jag ta tag i skrivningen!!

Vad har ni sökt för gymnasium?


Cha cha! Ska snart göra mig i ordning för att sedan luncha en sen lunch på stan med min kära syster. Jag älskar vädret!! ♥ Jag känner panik inför imorgon dagen, har inte skrivit klart mitt så kallade cv som jag skulle gjort för någon vecka sen, jag har panik inför jobbcenter jag ska till imorgon för intervju, panik för att träffa Bik Boks chef. Ingen som kan önska mig lycka till? Nej förstod väl det, taskmörtar.

Någon 94a som läser min blogg? Vad har ni sökt för gymnasium till hösten? Eller kanske är det någon äldre som också ska börja 1an till hösten? Isf vilken skola och vilket program?


Nu är det vååår!!


Klänning


As snygg klänning från CLUB L. Täckt av glansiga leopardfläckar. Bar axel och en ärm i spets. Vad tycker ni om klänningen? Själv tycker jag den är skit snygg och den sitter mycket bättre på! Min vän Jenny hade den i helgen så jag vart sugen på att klicka hem den jag med. Hiss elr diss?


Godmorgon


Godmorgon snyggingar! ♥
Jag har verkligen inte sovit ut ikväll och är där med för trött. Har en massa tråkiga möten imorgon och ska träffa Bik Boks chef och jag börjar bli nervös faktiskt. Damn it, det får jag inte vara! Har ni sett det fina vädret ute? Gud så glad man blir, så härligt och jag får verkligen längtan till sommaren.

Idag ska jag åka till pojken min men först lite små stufs som jag måste göra. Nu har jag tänkt mig en liten frukost men jag har jätte svårt att äta på morgonen.. Morgon och morgon klockan är halv 2, äsch. "Blogg you later"

Jadu vad ska man skriva här då


"Cha cha bitches", kommer ni ihåg mig? Klart som fan ni gör. Har lagt bloggen på sidan ett tag, ovanligt? Nej.. Jag ska inte skylla på någonting utan jag säger såhär istället att jag bloggar när jag vill, hur ofta/sällan jag vill! Satt just och tänkte på resan till Turkiet den 2 augusti, det är bara 3 månader och någon vecka kvar. Vi bokade resan för ca 3 månader sen? Något liknande, och det har redan gått såhär fort. Fan vad nice, då åker jag ju snart!!! Jag längtar sönder, ska bli så jävla härligt att åka med en av mina bästa vänner och komma bort från allting. Slippa tänka på någonting och bara ha kul, sola och bada! Ska inte längta för mycket nu då börjar jag gråta snart för då går det över till att det är fööör långt kvar tills jag ska åka..

Ska ni åka någonstans i sommar? Vart isånafall? Någon som kanske ska till Alanya och vara där mellan 2-16 augusti? Hojta till! ;-D Sitter och lyssnar på riktig fjortismusik men det gör väl alla någongång..? Kanske inte. Hehe, nu ska jag nog ta och sluta skriva för ikväll eftersom jag är ganska övertrött. Hoppas ni haft ett skönt påsklov!!


RSS 2.0