Jag har tråkigt...


Jag har inte kommit iväg än för jag sitter och väntar på två sega människor som ska med och sola! Någon som vet om sololja gör någon skillnad i solarium? Känns som det, men ser inte ut som det, knaaas. Nu lyssnar jag inte på dålig musik längre utan massa sommarlåtar som jag kommer dansa massvis till i sommar. Turkiet snart, jag längtar som en jeeevla gris alltså! Jag hoppas jag kan uppdatera med massa roliga bilder när jag är där nere, men det är inte säkert, beror på om jag fixar ny data tills dess.

Jag känner mig handikappad utan mobil, fyfabian alltså. 2 mobiler borta, bra jobbat JOSEFIN! Oj bra nyheter, mina vänner är klara och kan sola nuuuuuu.

Mådag 7 juni 2010


Tjobrää bitches
Vakade upp tidigt idag och förväntade mig sol men fan heller, solen är helt försvunnen. Blir nog att sola solarium då istället, se där det löser sig nog allt! Sitter och diggar skit kass musik hahah och är besviken på att löshåret har inte kommit in än! Jag har väntat skit länge nu, blir snart att köpa löshår på ett annat ställe men kostar typ dubbelt.. Jag funderar på om jag ska sy in det eller om jag ska köra med clips? Skulle vara skönt att ha insytt nu till sommaren.

I helgen har jag spenderat all tid med min älskling, först lite party/grillning vid Cassandra med massvis med folk och mina underara tjejer. Slutade med att min mobil försvann men ingen är förvånad. Lördag åkte jag och bebis till Söderbärke och sen någon camping och hälsade på, sen bara legat och tittat på andra avenyn som vi följer nu. Och igår söndag blev det bara andra avenyn, firade storebror, grillning.

Eftersom solen inte vill visa sig idag så ska jag ner till stan för att kika på annat löshår! Sen leka med lite vänner, blir nog bara en lugn måndag. Nu ska jag klä på mig lite kläder, fixa i ordning lite och sedan åka till staden. Puss


Puss puss pusspuspusspuspsusss


RSS 2.0