Confessions of a broken heart


God lördag, hehe. Igårdagen blev inte som planerat och jag tänker inte skriva någonting om den heller. Idag hoppas jag på en bättre dag, jag hoppas jag mår bättre. Ska snart iväg och sola med min älskade syster och hon får mig alltid på bättre humör, tack och lov! Sen blir det en stan runda med lite impulsköp kan jag tänka mig. Ikväll ska jag till min underbara vän amanda och fira henne med lite trevligt folk. Det gillas! 

Igår åkte en ring och en bikini med mig hem, hade hoppats på mera men fan vad snål man är. Hahah nej skoja fanns ingenting fint bara ;-)


Fredag 28 maj 2010


Äntligen helg! Även fast jag har haft helg hela veckan så tycker jag det är mycket skönare när riktiga helgen kommer. Vad har ni för planer? Idag ska jag bara chilla, ska ner på stan om en stund och kika lite, väntar på att beställningarna av löshår kommer in snart så jag får kirra in mitt. Sen blir det bara grillning med familjen och sen åka till pojken. Känns som det var längesen man hade en sånhär lugn fredag, det kanske behövs någon gång också? Imorgon ska vi fira Amanda som fyllde år för ett tag sen men när hon fyllde år var hon i turkiet så vi passar på nu! Blir en trevlig kväll med lite folk :)


Här var håret en aning ljusare, kommer ni ihåg? ;-)


Gladiator


Äntligen har dom kommit i min storlek! Vad tycker ni? Hiss/diss?


Måndag 24 maj 2010


"Cha cha bitches!"

Den hårda brännan jag fick igår i ansiktet har lagt sig lite, inte lika aggresiv som igår haha! Idag är det ju sol ute, fan va hääärligt förutom att det inte är så varmt. Ska nog ut och sätta mig om ett tag, ska först göra i ordning en soppa som jag ska äta, ni kommer väl ihåg att min diet börjar idag? ;) Sen blir det en massa vatten, nu ska min kropp rensas! 

Nu ska jag göra i ordning min soppa som sagt, puss på er.
Vad tycker ni om dieter? Bra eller dåligt?


Nu är jag hemma igen


Nu har man solat och är bruuun jao. Överdrivarn hehehe ne men man har fått lite färg fan. Ska bygga på brännan som fan och aldrig låta den försvinna! Har ingen bild att visa er heller blixtjäveln tar ju bort en hel del. Det är ju endast 2 månader och 10 dagar kvar tills jag sitter på flyget på väg till turkiet, wohoo ser fram emot det som en dåre men ett minus finns ju, kommer sakna mina kära vänner, familjen och min pooojk :( Men två veckor går fort, speciellt för mig som kommer steka sönder, bada och allt som hör till en "semester"

Nu ska jag fortsätta äta på min pizza, ja jag äter en liten pizza idag för att imorgon ska jag börja med "dieten", please wish me good luck!!!


Sola


Ska möta upp tina och sola, puss så länge gubbar och gummor.


Varma koppen


Jag har funderat på det här med "banta" och ha sig, jag älskar ju mat och hur fan ska jag göra? Hahah låter som ett fettosuperstar nejdå men har fått lite tips av en tjej och det lyder såhär att jag bara får äte 3 mål om dagen, soppor bara. Och jag måste dricka minst 3 liter vatten, inget annat får jag äta/dricka. Undantag är te utan socker och mineral vatten, fast bara lite. Tror ni jag klarar av det?

Själv är jag ganska osäker, jag blir väl på världens sämsta humör och får enormt dåligt med energi om jag bara får i mig det där? Haha fast jag borde prova, jag provar imorgon så får vi se hur långt det räcker!!

Min lunch i 1,2 månader???? Kill me


Söndag 23 maj 2010


Sommaren har börjat kommit fram så fint men idag är det bajs väder igen.. Vilken tur att det är söndag då, blir att sola solarium med Tina om någon timme eftersom solen där uppe inte vill kika fram. Är ledig hela veckan så jag hoppas på massvis med sol så jag kan ligga och pressa medans ni sitter vid skolbänken heheh me like. På fredag ska jag jobba inom hemtjänst, kul att få torka gamlingar i rumpan elr duscha dom? Naej men det händer inte ofta, plus att då är man två som tur är annars hade jag nog dött lika fort som jag såg deras kropp. Elak jag kände mig nu då, men ni förstår mig!

I fredags firade vi mig här hemma, jag och mina tjejer. Middag och lite party och det var väl mysigt, sedan tog vi i våra arslen och åkte till staden. Igår mådde jag inte sådär jätte bra, låg i gropen med solina och tina över dagen. Massa bett har jag på ryggen nu, inte kul! Årets första dopp gjordes igår också, duktigt!


10 maj 2010


Helululu har ni saknat mig? Visste väl det huhu. I fredags firades jag lite smått, först hos Beccuz sen vidare till Solina med lite smaskiga vänner. 17 barre nu, wowoo vad värdelöst.. Idag ska jag till doktorn med min trasiga fot, trampade nämnligen in en galje i foten (smart va?) förra veckan och nu blir det bara värre och värre, kan inte ens gå på foten längre. Nu är den svullen, helt röd och gör piss ont!

Efteråt ska jag nog baa chilla, måste försöka få mamma o byta mobil med mig för den lilla jäkeln köpte just den jag ville ha. Tappade ju bort mobilen i fredags på stan så har en annan nu, men måste byta. Pussssssssss

RSS 2.0