Jag som arg haha

Jag är förbannad, min dator jävel har fått en jävla massa virus pga att det är 100 olika cpn som addar mig på msn och jag har ingen aning om vilka det är och så är jag så pantad i huvudet och tillåter dom och tydligen genom det har dom skitarna gett min dator virus. Ska försöka fixa det om jag ens får igång datorn nu, den la av sist. Vill ju börja blogga som vanligt igen, jävla h*****r äckel.... :(

Promenad

Sådär! Godmorgon förresten. Jag var uppe med tuppen imorse även fast jag var väldigt seg så hade jag ställt klockan på 8 för att direkt gå på en promenad och så blev det. Hoppade upp ur sängen och började direkt leta efter hörlurar till mobilen, tog på mig kläder och sen gick jag ut. Jag gick till Rebecca i stan och hämtade en sjal som jag glömt där. Promenaden gick väl på 1 timme och mina ben var helt slut efteråt pga kylan.

Nu är jag hemma och har precis tagit mig min första och nyttiga måltid för idag, drack två glas vatten till det också och det är väldigt ovantligt för mig. Jag dricker aldrig vatten, häromdan hade jag vätskebrist så mina vader krampade och jag kunde inte ens gå knappt men har börjat försökt ändrat på det sen det hände. Nu ska jag hoppa in i duschen, har ju "möte, ska skriva ett personligt brev osv" klockan 2!


Mina underbara vänner

Jag hade inte klarat av en dag utan mina kära vänner, jag älskar er! Ni är bättre än någonting annat! Det är ni som får mig att stå på benen, det är ni som får mig att inse värdet här i livet!! ♥ ♥

♥ If I were a boy ♥

If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy








Gråt aldrig för någon som aldrig skulle gråta för dig

Jag hade verkligen ingen lust för att blogga mer igår som ni märkte hade jag ingen bra dag. Syster och Amanda kom och liva upp stämningen men det finns ju vissa personer som förstör, right. Ska nu sätta mig ner och fylla i alla papper jag har fått för imorgon har jag möte igen och ska lämna in dom så vi hörs någon gång efter det.

Idag är ingen bra dag

Jag känner bara damp på den här dagen, har inte gjort någonting som jag skulle göra och kommer inte göra det heller. Sitter nu med mjukis kläder och en turban på huvudet fortfarande och så kommer kvällen sluta också, förutom turbanen. Amanda kommer hit vid 6 eller någonting och jag hoppas hon kan få mig på bättre humör för just nu är jag skit sur. Skjortan jag fick hem idag var för stor också och det gjorde mig inte gladare.


Precis såhär känner jag för denna dag, blääääää


Jag är inte bäst på allt

Jag är väldigt dålig på att ta tag i saker har jag märkt, jag duschade inte förns nu! Ska nu ta och smörja in mig med bodylotion av en god doft och sen klä på mig kläder samt fixa mig lite. Kan ju inte gå och se sliten ut varje dag, nej tack. Nu blir det att höja musiken och fixa det jag ska!




Någon mer än jag som verkligen tycker om denna låt?


Godmorgon

Hej på er!  =D

Just nu sitter jag och kikar runt på lite kläder, skor och sådant goodie på internet. Har hittat ett par skor och leggings, skjorta och lite sånt. Fick min skjorta från h&m idag, fan vad sega! Har icke testat den än men det blir att göra det snart för jag tänkte nämnligen ha på mig den idag. Min nöt har lämnat mig ensam här eftersom han gillar att träna mer än att vara med mig hehe så kan det gå.

Idag ska jag nog ta mig till stan för att göra lite grejer och sen ska jag nog vara med amanda. Nu ska jag ta och ringa systern min och sedan ta en fet dusch på det! Blogg you later bitches :*


En jätte gammal bild på Amanda och mig ;-)


En liten powernap...

Jag tog en liten powernap fast jag inte skulle innan doktorn men det skadade inte för jag kom upp en halv timme innan jag skulle vara där och ÄS ligger ju bara på andra sidan vägen av mig så jag knallade dit. Jag har gått upp 1kg och jag är väldigt sårad just nu, fyfan nästan 1 och ett halv kg till och med. Nu jävlar ska jag ta tag i det där kg jag gått upp, såhär får det inte gå till. Usch fyfan blir ju deprimerad, börjar snart gråta haha. Nej nu menar jag seriöst, nu ska det och många fler bort, många fler är nu bara för att jag blev så arg!

Just nu har jag bara legat och slappat i soffan eftersom jag är fortfarande hur trött som helst efter mina få timmars sömn inatt. Ska nog fortsätta med det och vänta på lilla nöten som kommer om ett tag.



Detta är snyggt, med lite muskler så det inte är så slappigt och större bröst ;-)


Möten och doktorer

Godmorgon på er alla! ♥ Mötet vid 9 idag gick bra, vi var klara efter 17 minuter!! Nu har jag en massa uppgifter jag ska fylla i och lite sånt sen har jag möte på torsdag igen. Klockan 1 ska jag till "doktorn" på ÄS. Vad går mitt liv ut på igentligen? En massa möten och liknande bara, haha. Nej men senare idag får jag ialafall vara med min lilla älskling och det ser jag fram emot eftersom vi inte träffades igår. Jag funderar på att lägga mig och vila, jag är inte van att gå upp klockan halv 8! Dessutom somnade jag sent inatt eftersom syster var här. Men lägger jag mig nu kommer jag förmodligen inte upp sen, hatar doktorer. Negativt det blev nudå.




Såhär snygg var man igår....


Tooo sexy for yaah

God kväll! Min kväll blev lyckad ändå även fast allting inte var som det skulle vara men Rosanna och Jenny kom och gjorde min kväll goodie. Tack till er, gillar er mycket bruds. Nu dunkar jag och Rosanna musik såhär sent på kvällen, klockan börjar bli halv 1 och jag har ett möte imorgon klockan 9 så måste upp senast 8, kul kul naeee men jag har jävligt roligt nu eftersom vi är så efterblivna och fula. Dragit upp mjukisbyxorna över tjocktröjan så man får en sån där blöj stjärt och dansar runt mega fula danser. Skulle vilja visa er men tyvärr det är privat, toooo sexiiiiieeeee for yaaaah you know! Ska dansa vidare och hoppas ni alla har fått en mysig dag.


Historia

Jag hittade en massa gamla bilder från 2006 när jag spenderade mycket av min tid med Madeleine. Nu idag har vi ingen kontakt alls nästan, det är synd för när jag tänker tillbaka på dig och mig så saknar jag dig. Mycket.



Alla har varit fjortis någon gång.


Glömmer aldrig den här kvällen då vi var fast i E-tuna och fick vara med Anton från "Anton&Affe" efter deras spelning som var våra idoler på den tiden.


Dagen efter, glömmer aldrig.


Och alla våra dagar i Tillberga.




<3








Jag saknar dig <3


Alla hjärtans dag

Jag tycker inte om den här dagen, jag förstår inte hur den kan vara så speciell. För mig är det en helt vanlig dag som jag ska spendera med en som är lite mer älskad, syster såklart. Vi ska mysa hur mycket som helst! Toppen. Varför finns ens "alla hjärtans dag"? För att affärerna ska tjäna lite extra? Varför kan inte "alla singlars dag" finnas då också? Inte för att jag skulle behöva en sån dag, men tänker på er alla som är ensama. Hahah nej elak jag är.


Jag älskar dig


Visste ni att..

Godmorgon! ♥ Jag hade en jätte skön lördag igår, var bara hemma med familjen och myste och kollade melodifestivalen. Jag och mamma hade ju såklart våra favoriter, Andreas Johnson och Eric Saade ;-) Brukar dock inte tycka om melodifestivalen men är dom med så måste det ju kollas! Hade även mycket tid till lillasyster igår så passade på umgås med henne. Hon badade osv. Och om ca 2 månader får jag ett till syskon, det visste ni inte va? Men så är det och jag reagerade nog lite väl dåligt först, nu har jag försökt lätta det lite.






Eric Saade, vad tycker ni om honom?

Idag är det alla hjärtans dag, vad ska ni hitta på? Glad alla hjärtans dag ialafall ♥ ♥ 


Jag lever

Hej på er alla, jag hade kul igår och idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Jag tänkte mestadels bara visa er att jag lever för just nu har jag ingenting att meddela er om. Jag återkommer senare!!

Blogg.se = krångel

Blogg.se krånglar lite hit och dit, sisådär varje dag och det betyder dålig uppdatering. Idag är det fredag och jag kommer förmodligen inte blogga mer under denhär dagen så slänger in ett litet kort inlägg här och nu. Kvällens planer är så långt som att jag och tjejerna åker till Martina och chillar o pillar, därefter ska dom på krogen men eftersom jag är en liten skitunge så får vi se vart kvällen tar mig. Fan hatar detta!! Men kom ihåg, sen när vi blir äldre är det jag som är yngst! ;-)

Om ca en timme ska jag vara klar för att åka ner på stan och möta syster, sedan bär det av till henne för lite fix. Kom på att jag kan ju slänga in ett inlägg när jag ändå är hos henne en stund. För mer än såhär har jag inte att säga just nu. Blogg you later bitches ♥

I skuggan av värmen

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film, I skuggan av värmen. Jag har hört att filmen ska vara bra, men vilken film kan inte vara bra när Joel Kinnaman är med? Goooosshh vilken sexig man alltså. Antingen så somnar jag efter filmen och skriver imorgon om hur den var eller så skriver jag senare men i vilket fall som helst "Blogg you later" ;-) Puss mina läsare, vilka ni nu är..


Semlor

Ändrade planer! Syster hinner inte komma idag för hon har för mycket plugg att fixa. Så istället bakade jag och mamma semlor, dom blev super goda men usch vad mätt man blir på en. Fick inte ens i mig en hel! Jag tyckte vi gjorde dom skit bra, istället för sån där äcklig mandelmassa eller vad det nu heter så hade vi vaniljkräm om det nu heter så vet jag inte heller men ialafall det blev jätte gott. Ni borde testa!

Jag vill inte bara sitta hemma ikväll, okej klockan är 8 och folk går väl snart och lägger sig skulle jag tro men jag har ju min vän Amanda som inte heller har någon tid till skolan att passa sig efter. Hon vill faktiskt att jag kommer till stan, och frågan är nu om jag orkar det eller inte? Vi får allt se.. Är ju som sagt jäättte mätt, haha..




Blogg.se krånglar med mig

Hej igen! Jag kom precis hem från stan, har varit på möte och jag hann även träffa Amanda en snabbis. Mötet gick bra, jag slängde in någon kommentar som tydligen var den bästa idag. Men inte konstigt, jag är ju bäst? Hah. Min kväll kommer se ut så att min syster kommer över hit och vad som sker då vet jag inte. PUSS HEJ så länge


Damn it

I feel sorry för dålig uppdatering, ska inte hända igen! Jag kan börja med att kortfatta helgen lite. I fredags bar det av på den där "tjej kvällen" hos Julia som inte slutade riktigt som vi hade tänkt det. Men vi hade skoj, spela spel snacka drack och hade oss. Äventyr på kvällen hade vi också, jag tyckte om kvällen och tack er alla som gjorde den. I lördags mådde var jag inte så kry, speciellt inte på morgonen. Gick fort över på dagen och det var något konstigt eftersom min bakis tid brukar sitta i hela dagen, men man ska ju inte sörja för det. På lördagen bar det av hem till Mr M och det kom lite släkt si så sädär, trevligt trevligt. Söndagen kommer jag faktiskt inte ihåg nånting ifrån, jag och mitt minne alltså.. Hahah!! Näe men ialafall..

Jag har precis vaknat och ska strax fixa ordning lite saker sen fräsha till mig lite, har möte idag igen!! Hoppas det blir klart efter det här, börjar bli lång tråkigt med alla dessa möten. Slänger in lite bilder från i fredags, enjoy!


Jenny Julia Bihi och Emma <3


Här var det nyktert. Frågan är vad den ljusa bollen är?


Jenny Emma Julia <3


Jag och Jenny <3


Jag Jenny Bihi Emma <3


Emma och jag, oops


Puss Puss


Mera pusss ;-)


Jag och Jenny, har ni lagt märke till min puss mun på alla bilder...


Jag och Amanda <3 Första bilden du var med på, booring


Jag har mer än 10 i IQ!

Jag har nyss laddat ner något program där jag kan få youtube låtar till datorn, så nu sitter jag och laddar ner allt möjligt till ikväll så jag kan lägga in dom på mobilen och koppla till högtalarna! Har hittat mina högtalare, eller har alltid vetat vart dom är men har aldrig förstått riktigt hur man gör med mobil för att få dom att funka utan bara ipod. Men eftersom min ipod är helt spårlöst försvunnen har jag inte kunnat användt dom, men testade dom häromdan och då var det bara att trycka på en knapp och nu så funkar det!!

Guidebeskrivning: En enkel guide hur du kan ladda hem låtar ifrån youtube.

Passar: alla med mer än 10 i IQ.

Och eftersom att jag fixade programet med youtube så har jag mer än 10 i IQ ;-)


I lost a friend today


Vänner behöver alla även ung som gamla, men ibland kan vänskapen kallna. Jag har fina minnen med dig. Du har stått mig väldigt nära, ställt upp för mig i vått och torrt. Ett stort tack! Saker&ting förändras och ibland måste man gå skillda vägar. Glömmer aldrig det som vi sa, alltid vara vänner vad som än händer.


Videos

Jag sitter och kikar runt lite här på datorn och hittade massa gamla videos. Tänkte dela med mig lite av dom till er, men bara några ;-)


Rebecca sjunger (oseriöst) i somras. Jag försöker faktiskt avbryta lite grann genom att prata lite men hon ger sig inte. Rebecca, döda mig om du vill ha bort den ;-)



Mitt i natten, Rebecca är intresserad av ost och jag steker köttbullar. Jag kastar dessutom en köttbulle på henne men det syns inte, man hör bara hennes skratt.

(Går inte ladda upp en video när vi dansar, ska försöka senare)

Jag saknar dig, dom här tiderna..


GODMORGON

Godmorning på er! Jag har sovit 12 timmar minst kan ni förstå då att jag är ganska utvilad? Men det sjuka är att jag fortfarande är trött.. Vad ska man göra idag? Gå en runda på stan kanske, bara ligga och lata mig som jag är bäst på? Neeeej jag är alldeles för trött på det faaaen.. Äsch vi får väl se vad som sker. Taggar mer för imorgon, det är fredag och det blir antagligen tjejkväll hos Julia trevligt trevligt.


Den här går i mina högtalare just nu


Lite gott och blandat

Nu slänger jag in lite olika bilder, var inte så många.


Jag och min lilla älskling


Jag och Martina försöker vara seriösa...


Någon tjej från festen, and me hehe


Nemen! Hos Rebecca togs den där faktiskt


Då var det slut på det roliga, tjoho


Underbara vänner

Mötet gick bra idag och imorgon eller på fredag kommer han att ringa mig angående hur vi ska göra. Efter mötet gick jag lite som en förvirrad ensam flicka runt på stan tills jag träffade på Moa och hennes kompis och det var ju toppen eftersom jag skulle träffa Solina efter ca 60 min. Det var jätte mysigt att träffa både Solina och Moa, mina underbara vänner som jag tycker så himlans mycket om. 

Det fattas massor av bilder till bloggen, jag är lat som jag har sagt minst 100 gånger snart!! Alla bilder ligger på kameran men jag orkar bara inte ta tag i att lägga in dom på datorn. Jag tänker inte direkt "Ska lägga in bilder nu, SKA SKE CHEEEFEN" nääenääe, här tar det tid. Ska bli bättre på det, bilder kommer lite senare idag.

"Blogg you later ;-)" hahah... 

Brunett så hett

Jag vill sova!! Jag är lat och trött!! Jag måste börja köra seriöst med träningen nu också men det är inte så lätt när man är så jäkla trött hela tiden. Åkte aldrig ner på stan heller för min kära mor åker och fixar det istället, så nu ska jag bara sitta och vänta på att Amanda ska ta sig hit och sen är det paradise hotel final ikväll, wihoe. Inte lika roligt att det är slut sen. Funderar på att sova lite nu men då kommer jag väl förmodligen vara tröttare sen. Blä! Ska nog baka lite, då vet jag att jag inte kan sova!!

Förresten jag har blivit brunett igen, brunett så hett. Sviker inte det nå mera. Tror jag inte, inget jag lovar men inte på lååång tid ialafall.


Gammal bild


Graven är min vän

Somnade till slut igår och vaknade tidigt idag. Har legat och segat i sängen nästan hela dagen, fan vad slö jag har blivit. Ska snart hoppa in i duschen och därefter ska jag åka till stan och lämna tillbaka leggingsen som var alldeles för stora, eller jag ska först kolla om dom har någon mindre storlek.

Äntligen får jag komma ut! Haha känns som jag har legat i graven i flera år. Imorgon ska jag på möte igen och jag hoppas det slutar bra, att allt är planerat efter det.

Nu ska jag duscha "blogg you later ;-)"


Nattuggla är vad jag är

Jag hatar livet som en nattuggla, sitter bara uppe på nätterna och gör inte nå vettigt alls. La mig vid 11, låg och vred på mig tills kl 2 och nu sitter jag här. Jag har ju rosanna vid mig på msn eftersom hon är lika patetisk som mig och jag har en sovandes amanda i min säng.

Jag sitter fast i en ond cirkel, ingenting går bra nu fan. Jag hoppas det ändras snart för såhär står jag inte ut med länge till. Och när jag säger att ingenting går bra menar jag inte allt bokstavligen men ialafall mer än hälften som finns i mitt liv. Går det inte bättre går jag och gräver min grav, neejdå så överdriven ska jag inte vara men helvete all skit får jag lägga bakom mig även fast det inte går.

Nu känner jag att jag bara skriver av mig som är otroligt skönt, mer privat än så öppnas inte ikväll nej. Fick hem paljett leggingsen och skorna idag. Leggingsarna var för stora även fast jag beställde på barn, what? Byter förmodligen till en storlek mindre! Och skorna kom i vita fast jag har beställt svarta.. Behåller dom vita, går alltid köpa till ett par svarta. Resten kmr nog senare i veckan. Borde snart försöka krypa ner i sängen och försöka somna ännu en gång även fast jag vet att det inte finns någon chans på att jag kommer göra det, godnatt.


1 år och 10 månader today ♥

RSS 2.0