Godmorgon!

Godmorgon! Ska åka ner på stan nu och träffa Solina, vi ska äventyra lite och sen göra lite secrets ;) Vad kommer ni se sen, någon förändring blir det ialafall! :D


BILDBOMD

Har verkligen ingenting för mig, så här kommer en bomb med lite bilder bilder. Mest gamla, har ej så mycket bilder på den här datorn :)
melina som liten och vännen hampus

mig och amanda ♥

mooooi som ljushårig

Emma o myseeelf

älsklings syster

här var det pussar

älskling


solstråle ♥


Ge mig tips..

Jag vill göra någon förändring med mig och jag vill ha tips från er, vad som helst! Sidecut, raka av hela håret, färga håret vitt/svart, klippa sönder det, svälta mig till skelett, äta mig riktigt fet, skaffa tant-stil, bli emo haha nej men ni förstår vad jag menar.. Och såklart vissa av dom där sakerna skulle jag aldrig gå med på om jag känner mig rätt, men någonting måste hända med mitt utseende det är alldeles för tråkigt och jag har världens sämsta fantasi! Tänk dig en kropp från topp till tå, vad skulle man kunna förändra? Förslaaag tack :)

Jag vill gå... b...g..

Oj igår mådde jag verkligen inte bra som jag ser haha! Idag är det faktiskt lite bättre, min mamma har kommit hem igen och det känns bra. Hon har legat inne på sjukhuset med min lillasyster Ewelina pga hon har svårt att andas. Dom har legat där i två dagar och innan dess har dom åkt in och ut från sjukhuset hela tiden. Nu är dom hemma på "test" för att se hur det går. Jag tror dom kom fram till att det inte var nå jätte allvarligt ialafall, tur det! :)

Som ni kanske inte vet så hatar jag omvårdnads programmet, det är verkligen ingenting för mig. Jag tänkte inte så långt att det har massor med kroppen att göra och jag har fobi mot blod, sprutor, allt sånt. Ap äckligt ju, och jag kan inte ens massera en människa utan att tycka det är äckligt att "dra" ihop huden så jag tror jag har valt hel fel linje. Dessutom tycker jag det är äckligt när någon håller på med sina ögon, elr någonting annat. En finne kan jag typ spy av, jag är en riktig chicken. Däremot vill jag gå bygg! ;) Ja ni läste rätt, jag har alltid velat gått bygg men har alltid tänkt på en massa hinder inom det. Det är en mer praktisk linje och det behöver jag verkligen, och inte bara det, jag gillar att måla t.ex och målare hade jag tänkt gå inom bygg.


MEN där kom ett problem, wenströmska har fullt på bygg! Då finns det bara edströmska kvar då och Solina min älskade vän vill också byta till bygg och hon ringde dit och fick ett möte och jag tror det var sista platsen! Ska ringa och kolla upp det snarast, om det nu var det blir jag ap galen. JAG VILL GÅ BYGG! Återkommer med resultat sen!

Gammal bild på mig och min babe


Dö på allt

Just nu känner jag bara att allting suger och jag har ingen lust med någonting. Kanske har jag haft en dålig dag? Nej faktiskt inte det är någonting som trycker ner allt och döööööööööö på allt!




Mobiltelefon

Jag behöver en ny mobil och jag måste försöka fjäska för mamma för att få den så snabbt som möjligt. Jag har kollat runt lite och jag tänkte nästan byta ut Sony Eriksson men jag är inte beredd på det än så det får bli en sån ännu en gång. Har setat och kikat runt lite och jag tror jag har bestämt mig för en. Sony Ericsson Vivaz Pro heter den, någon som har/haft den? Är den bra? Lätt att hantera? :)


Godmorning

Vaknade upp och kände att skolan idag finns inte ens på listan och det blev inge plugg igår heller. Jag känner mig dåligt, sämst rättare sagt men vaaafan ibland får man vara slarvig man kan inte alltid vara duktig.. Som om jag någonsin är duktig då.. :(



Väntar in på att posten ska komma och kommer inte väskan idag blir jag sur och irriterad, den skulle faktiskt komma förra veckan från början. Min mage kurrar och jag känner mig väldigt sugen på att äta men när jag kollar igenom vad vi har i köket så tappar jag suget direkt och orken till att laga ihop någonting finns inte. Jag märker bara hur latare och latare jag blir, kanske för att jag aldrig orkar äta? Man blir lat då, tappar all energi som jag just gjort.







Skolan är hatad just nu

Ligger i soffan och har ap ont i min mage, vill bara krypa in mig till en liten boll hela tiden.. Klockan börjar bli mycket och jag är vääääldigt trött men jag kom ju på att jag har prov imorgon, så jävla smart man får vara ibland.. Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig istället för att plugga, eller plugga och risk på att inte komma upp imorgon? Svårt beslut när det gäller mig, fan jag hatar skolan redan just nu!


Hoppas på att min väska kommer imorgon, har gått över en vecka nu faktiskt och jag vill ha den nu nu nu. Ska nog krypa ner i min varma säng där min söta pojkvän redan har somnat och få min sköna sömn, eller justja jag måste ju plugga!! Eller? Hmm.. :(



Vad gör vi? Nu kör vi

Nu drar jag och Rebecca till våran vän Solina! All in ikväll på oss tjejer ;)



Hur gör jag..?

Hur gör jag för att låsa upp en mobil gratis? Någon expert som läser min blogg som vet hur man gör? Annars kostar det pengar och det känns ganska onödigt när man kan fixa det gratis :D Och jag behöver den upplåst nu!

Ut och äta

Nu drar jag ut och käkar med grannen min :) Vad det blir för mat återstår att se, gott ska det bli ialafall!


Så kallt ute så var tvungen att dra på mig en mys tröja :D

Mattelektion

Ja nu hörde rätt, matte lektion med Ola.. Väldigt segt för han är väldigt dryg :( Efter den här lektionen har vi bara en kvar sen får jag äntligen helg meeee like! Nästa fredag har vi studiedag också och det gillas starkt. Jag är sugen på en iskall cola, det är synd om mig just nu. Cry me a river!


Lite så vi jobbar

Lektion

zZzZzzz... Jag förstår inte hur jag kan vara såhär trött idag eftersom jag brukar vara någonlunda pigg ialafall.. Har datalektion nu och jag får ingenting mer gjort än att sitta och kolla runt en massa skit. Datorläraren är inte ens här inne som vanligt så, fast bara för att jag skrev så så kom han in. Jag längtar tills jag får sluta, blir myskväll med Cassandra då och jag hoppas att Solina kan vara med också! :)



IG barn

Helvete vad förkyld jag var när jag vaknade, det börjar bli bättre redan nu så jag hoppas bara det var någonting imorse. Mitt rum var alldeles iskallt så kan ha berott på det. Jag kan ju inte vara sjuk tills imorgon! Ska strax bege mig mot bussen, har engelska prov idag som jag helt hade glömt bort och mina grejer är inte ens hemma.. Jag säger det att detta prov kommer sluta med ett stooort IG för min del. Får ta igen det på dom nästa!


Skolfotot

Har precis tryckt i mig lite nyttigheter eftersom på sista tiden har det vart en hel del onyttigt och man vill väl inte rulla fram? Nej precis. Korten har kommit hem och jag måste bara säga att jag ser ut som skit på dom, like always! Jag skulle nog inte vart med ändå för nu kommer hela västerås se mig.. Hej västerås! :(


fastnar icke på bild idag


Hålaaa

Är i skolan och har håltimme som är drygt ja, önskade jag fick sluta och åka hem istället men vem gör inte det? Hmm.. Nu ska jag försöka hitta på någonting för jag är väldigt uttråkad och har ganska mycket hat mot en person :)

181818188

Jag vill vara 18 år nu faktiskt, känns som att det bör bli min tur nu.. I december är det bara ett halv år kvar och det går ju fort, eller hur? ;) Vad skönt att slippa leta hemma fest om det inte finns så blir hela kvällen förstörd, visst så kommer hemma fester fortfarande vara en kul grej (antar att man tröttnar på krogen rätt så snabbt..) men ska bli så grymt skönt att ha krogen som ett sista alternativ istället för att hela kvällen ska sabbas.

Har endast två lektioner imorgon och jag börjar en helt okej tid så som 9.40! Tänkte redan krypa ner i sängen men jag kom på att jag redan låg där haha.

Ringar

Ett litet paket kom hem idag med dessa ringar, alla förutom den med svart på sig. Inga speciella men helt okej för min del :) Idol börjar om 10 min så ska sätta mig i sängen och kika det!

Home again

Vid den här tiden ungefär skulle jag egentligen slutat skolan men åkte dit för att ha matte vid 1 till klockan 2 och sen slutade vi. Våran mentor tid hade dom tydligen haft innan matten, efter skoljoggen så den missade vi. Det är ju bra att man får så mycket information ;)

Lyssnar nu på "mes-musik" skulle nog de flesta kalla det, pojkar & pojkband som sjunger så sweeeet songs.. " She's the oneeee" :D Denna vecka ska det komma hem något/några paket som jag beställt, jag hoppas på snarast! Imorgon är det bara två lektioner, sen är det fredag igen wooohoooo.. Jag har väldigt tråkigt nu och brist på information så jag tänkte slänga in ett par bilder jag nyss tagit, väldigt uttråkad och väntar på min poooojk...


Bye

Drar till skolan med Solina nu ♥

godis godis god...

Cassandra Solina och jag sitter och smaskar i oss lite godis på en tisdag men det är riktigt gott vill jag lova. Solina och jag börjar vid 1 imorgon medans Cassandra börjar halv 9, hehe känns som att det är lite synd om henne.

Jag längtar tills helgen då mina tjejer är samlade på plats o ba kööör. Är taggad redan nu och det är bara bra för annars är jag inte direkt sååååå taggad ;) Jag och Solina skulle egentligen "jobba" i helgen i en och en halv timme bara ungefär, på lördag när det är kulturnatten. Vi skulle göra ansiktsmålning på barn men jobbet blir inte av, skönt det kanske men skulle inte vara så ansträngande att göra det heller och få en slant!


BILDBOMB










Har inget o skriva

Amanda, Emma och Julia ligger i sängen och låter som bävrar medans jag och Cassandra sitter och nördar med datorerna. Men nu dissade Cassandra mig, hon gick till bävrarna.. Vilken tur att Solina kommer snart också haha ;) Snart börjar idol så det blir att kika det!

 



Smått o gott

Trixar lite på rummet nu och jag märker att jag är i behov att köpa nya grejer, inte möbler utan mer smått och gott till rummet. Har en del grejer jag måste måla också så det passar in, för det mesta försöker jag hålla mig till svart vit och rosa/lila. Synd bara att min fondvägg är svart med guld i :(


Det är inte bara Cassandra som kommer och sleep over hos mig utan det blir Solina också :) Snart är den första här och hon får lida genom att se mig städa.. Back to work!


I love my friends

Sitter och lyssnar på en massa godingar och allt känns så mycket bättre nu, Cassandra kommer hem till mig strax efter 4 och sover kvar. Jag älskar att jag har så underbara vänner, utan er skulle inte någonting falla på plats. Och min älskade pojkvän och familj, ni är lika underbara ♥

Imorgon är det skoljoggen vid 9 men den skippar jag tack och lov, då börjar jag klockan 1 istället för att ta mig upp till skolan vid 9 och sen ha en världs dryg rast. Nu ska jag vara barnvakt åt syster min :)

Inte direkt den bästa bilden ;)


Hejsvejs

Slutar om 10min då står det städa på schemat hemma, och sätta upp några hyllor. Ska försöka få ordning på rummet snart, var ju dock över 1 år sen jag flyttade in där.. Ganska lat tjej är jag som ni kanske förstått ;)

Har nästan inge batteri på datorn kvar heller, så inlägget får nästan räcka sådär.

I skolan

Jobbig natt, sov nästan ingenting och höll på att försova mig dessutom icke good men jag hann till skolan ändå var bara att hoppa i det första man såg och sen få skjuts. Har engelska lektion nu med Lennart och när man har dator i skolan så blir det inte så mycket jobb.. Vi saknar olivia i skolan, var håller du hus???


Sometimes

Försöker trixa med bloggen men det visar sig inte vara någon bra ide när man är trött.. Har haft en väldigt jobbig kväll här för mig själv men såna smällar får man ta ibland också. Skönt att vara ensam ibland men skulle vara väldigt tryggt att ha sin mysiga pojke när man väl går och lägger sig.
Helgen har gått fort, den har liksom bara sprungit ifrån mig känns det som. Jag har inte gjort någonting mera än att varit i hökåsen hos Martin och bara chillat fredag och lördag. Som tur är bor mina älskade vänners pojkvänner också i hökåsen så har fått träffat Cassandra och Solina i vilket fall som helst ♥
Ibland får vi vara lite extra snygga.. Hade dock ingen bild på oss tre, Solle har dom på datorn :)
Jag har lite damp nu för det går inte göra "mellanrum" vid texterna så allt sitter ihop...

Come back to reality

Jag vet inte var jag ska ta vägen, vad jag ska göra. Jag har gjort allt jag kan och visat tydligt för dig. Kan du inte bara förstå smärtan du ger och verkligen ta tag i ditt liv som du en gång lyckades med? Vi saknar dig och vill ha tillbaka dig så som du var.



Skolfoto

wooops, har skolfoto idag och jag har panik. Får ångest om jag inte är med, får ångest när jag ser bilden i katalogen. Så finns inte så mycket att göra, blir ju bara feeeel i vilket fall!!

Söndag 5 september

Nu var helgen över, söndag idag och det är segt som vanligt. Men jag kanske får en skön söndag ialf? Ska hem till Solina och ha "mini lan" med våra laptops och sen mysa med film osv. Du är guld älskling
Helgen har varit helt ok, i fredags förfestade jag hos solina med henne och cassandra, sedan på någon "fest" som sög ganska rejält sen till stan.. Hände väl lite allt möjligt där, men till slut åkte vi alla hem och jag till martin.
Igår var jag så trött att jag låg i sängen heeela dagen och kvällen förutom några få 20min då vi åkte och köpte godis, annars har jag bara legat o degat. Och idag har jag gjort detsamma, men snart ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen, sedan åka till älsklings solle.

Uttråkaad


Jag har tråkigt och vill göra någonting riktigt kul men det är bara torsdag, får se till att göra någonting kul av dagen imorgon! Det kändes som en seg dag i skolan idag trots att vi bara har 2 lektioner, man ska väl inte klaga. Slutar 20 över 12 imorgon och det är jag väldiigt lycklig över. Det blev ingen tina idag tråkigt nog, men rosanna kommer senare och gör mig sällskap resten av dagen och kvällen, mysigt må jag lova.
Jag vill ha ett par skor från din sko men det suger att det bara finns storleken 41 :(!! Och jag hittade en snygg väska också som jag vill ha. Vad tycker ni? :)

På lektion

Morsning, sitter på en vård och omsorg lektion just nu. Olivia sitter till vänster är världens drygaste tjej och jag saknar min tjej solina. Nejdå olivia, förlåt mig jag vet att du läser och du är inte dryg ;) Har två lektioner idag och det är skönt soooooom fan. Ska förmodligen träffa tina idag också, min bebis. Nu måste jag hänga med här innan min lärare dampar uuur.

Godmorgon!

Godmorgon på er alla! Dags för skola snart, ska klä på mig jackan & skorna och sedan gå till bussen. Tänkte först berätta att jag kunde inte skriva någonting igår pga i skolan har dom inte fixat internet än, det tar någon dag tills dess. Och igår var jag och Martin hos honoms mormor och firade henne, trevligt. Nu måste jag skynda lite känner jag!
Olivia och jag i skolan, fin fina bilder

Something like that

Nemen hallå på er, ser att det är några få besökare kvar på bloggen även fast jag inte har hållt mig uppdaterad på en evighet. Good, då kanske vi tar och sätter igång igen! Har precis börjat skolan också, omvårdnadsprogramet på carlforska. Går med min älskling solina som är underbart! Idag fick vi våra datorer (mac) och den är lite krånglig men det lär man sig ganska så fort, speciellt om man är smart ;)
Jag hinner inte skriva så mycket mera nu, klockan rullar iväg och jag börjar klockan 8 imorgon så det är dags för sängen för min del. Men vad kul att ni håller er kvar, och nu ska jag ge tillbaka till er genom att hålla mig uppdaterad! Blir självklart lättare nu när jag har en annan dator, då jag till och med kan uppdatera under skoltid.
Det blev två nya hål idag i örat btw :)



RSS 2.0