Det enda jag har kvar är det finaste jag har, det är minnerna med dig och dom kommer alltid leva kvar


Tisdag 20 juli 2010


Hej på er!

Angående löshåret så löste det väl sig till slut förutom att jag fick en annan färg, men det var längden jag var ute efter så färgen fick bli svart/brun? Mörkbrun då antar jag så det är bara att börja färga håret mörkt! Vad tycker ni? Tror ni jag kommer passa i det? ;)


Igår mötte jag upp Cassandra som har varit i Grekland i en vecka, gick på stan och handlade lite granna. Fick med mig lite kläder och smycken. Åkte hem och åt grillat som satt fint i min mage faktiskt! Hyrde senare film med Cassandra, två filmer "18 and virgin" var en utav dom, den var fan dåligast på länge, ingenting att rekomendera. Och "Babysitter wanted" den var helt okej, bra i början & en bit framåt men tråkig i slutet och man visste typ vad som skulle hända, lätt var det att räkna ut! Men den var okej, värd att se på en gång iaf. Kom precis hem från Cassandra så ska börja göra mig i ordning för ska mot stan igen fast denna gång med Rosanna.








Taj mahal är elaka


Godkväll! :D

Sitter i mitt vardagsrum med mina kusiner och nördar. Klockan börjar dra iväg ganska rejält och ändå är jag inte trött, ovanligt jag brukar faktiskt bli trött tidigt. Fick ett mail om att löshåret var slut! Fick lite utbrott men dem skrev att de har något annat att erbjuda, får väl svar på det imorgon om vad det är för något. Sur jag blir när jag väntat och skulle fått håret imorgon egentligen och nu måste jag vänta ännu längre, sånt gör mig sur och det borde taj mahal veta om! ;)



Nu ska jag fortsätta lyssna på min underbara musik och nörda lite till!

Fredag 16 juli 2010


Sovit gott? ;)

Igår promenerade jag och Solina till framnäs för bad men när vi kom fram hade solen precit gått ner. Det var skönt ändå att bara sitta o chilla, snacka skit osv men sen började det regna då åkte vi därifrån. Var o mötte Rosanna igår som precis hade kommit hem från Malta, var hemma och hade det mysigt och en del saker o prata om när den ena varit borta.

Fredag idag och det betyder ingenting speciellt för mig faktiskt, inte idag. Jag ska bara ta det lugnt med pojken min och det ska faktiskt bli underbart skönt att få träffa honom ♥! Sitter nu och väntar på posten hela tiden, vill ha mitt löshår idag och om jag har tur så får jag det idag!


Jag älskar dig min underbara


Snabb uppdate


Kort inlägg, jag & solina åker och badar i framnäs! :D

Puuh


Det är så varmt ute!! Det går inte att bara ligga och sola utan att bada, jag dör i värmen fan vad äckligt. Vill pressa nu inför resan men dör varje gång jag lägger mig ner för att sola. Vilken tur att man åker snart så man får bli neger i vilket fall som helst. Såg nyss att dom har dator på hotellet så där kan jag uppdatera er när jag är i turkiet också, bra va? :) Hörde också att det är minst 45 grader där nu och det blir varmare..

Nej nu blev jag uttråkad så ska antagligen försöka sola lite till, Solina gör nog mig sällskap nu också och det är ett stort plus. Så hörrni era negrar där ute, vi hörs sen!

Torsdag 15 juli 2010


Godmorning sunshines! :)

Blev inget bloggande igår, hade varken lust eller ork men nu är jag här och knappar igen! Idag kommer rosanna hem och jag längtar jätte mycket efter henne, har varit borta en vecka bara men en vecka utan en person som man pratar dagligen med är faktiskt mycket så får hoppas på att träffa den tösen.

Just nu hade jag tänkt att ta min kokosolja med mig ut och bättra på brännan ;) Har ju varit sjuk hela veckan då det har varit sånt underbart väder så nu måste jag passa på!! Vill inte åka till turkiet blek, och blek överhuvud taget är ju uuuh.


Design


Det är lite rörigt på min blogg & kommer vara det några dagar framöver, håller på med designen och jag har inte direkt någon ide än hur den ska se ut så blir nog förändringar lite hit och dit! :)

För er som läser här så smsa elr ring inte min mobil idag, jag har inge batteri för jag glömde min laddare hos Rebecca och jag har såklart samsung nu haha så har ingen annan sån laddare. Slänger ihop lite bilder på mig och Rebecca också tänkte jag men glöm inte att bilderna är sååå gamla ;-)






♥ ♥ Miss ♥ ♥




Löshår


Har ännu inte fått någonting i magen förutom vitaminer. Fastnade vid datorn, kom in på tajmahal.se och beställde nytt löshår IGEN! Men saatan i gatan det här ska jag sköta och tog en på 55cm så det är lite längre. Tar ca 2-5 arbetsdagar tills jag har det i handen, utmärkt! :)


Godmorgon i värmen


Synd som det är så vaknar jag upp i den heta värmen och springer upp för jag vill sola men no no icke sola är ju sjuk fyfaaeen. Turkiet snart i hela 2 veckor så då jävlar ska jag sola sola sola så jag blir neger! :-D

Jaha då var det en ny dag, nya möjligheter.. Ligga hemma o vara sjuk, wiho. Jag saknar min mamma som är i skåne med mina syskon och jag ångrade att jag aldrig åkte med dit. Bara att skylla på sig själv som vägrade, kul det skulle vara nu i efterhand när jag tänker efter. Nu idag ska jag bara försöka ta det lugnt, har väldigt svårt för det om jag ska vara ärlig för jag blir lätt rastlös & då blir jag deprimerad haha. Nu måste jag ta och göra någonting att lägga i magen, varit väldigt dåligt med mat i magen på senaste dagarna pga värmen och sjukling. Plus att jag måste laga maten just nu för nu är ingen hemma..


Saknar dig mamii <3



Tisdag 13 juli 2010


Hej på er, ser att det är folk som fortfarande kikar in här om dagarna även fast jag inte uppdaterar.. Synd om er tänkte jag och började skriva ;-)

Jag slutade skriva ett tag för att jag inte har någon kamera att ta bilder med under dagarna, min digital är trasig och min mobil är ju totalt borta som de flesta så har någon skruttig gammal. Men sen kom jag på att det är nog inga problem ändå, bilder fixar jag på något sätt ändå för skriva utan bilder är ju värdelöst.

Just för tillfället är jag sjuk i denna värme! Halsont, helt övedrivet svullen i halsen, feber och en massa värk i kroppen. Härligt att vara sjuk i denna värme? NOO :-( Men jag tänker positivt ialafall, vilken tur att jag blev det nu istället för ca 20 dagar då jag åker till turkiet! Nu är det inte långt kvar så jag längtar som en vet inte vad, hämtade ut mitt pass idag också. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, i denna värme!!

RSS 2.0