Helgen är över

Äntligen! Vill jag säga, men det kanske jag inte borde göra. Jag är rätt sliten och tycker då att det är skönt när den är över, men jag vet inte säkert. Och jag vet knappt om vad jag sitter och skriver om.... Jag ska ta mig något käk nu och sen hjälpa mamma städa allting, bilder från helgen kommer senare. PEACEOUT

Parteeeeey

Bilder som skulle upp tidigare som kommer upp nu hihi hohohooho vi e bäst iv ärlden kram puss hörs imorgon mår icke bra hahah skoja ba





God eftermiddag

Vaknade för ca en timme sen och har huvudvärk nu, kanske inte borde sova så mycket. Det går nog över snart, har precis städat och lagat lite mat. Känner mig som en riktig hemmafru går och viker allas kläder här hemma och lägger dom på plats! Belöning får jag ju såklart, annars hade jag väl inte gjort det heheh... Djävulen är igång! Ikväll blir det party med tjejerna wihoo det kommer bli en bra kväll känner jag på mig (om min huvudvärk försvinner!) Nu ska jag äta och sen ta en dusch, cyyyya.

Fan helvete.. Hur kan du gräva in en sån smärta inom oss..

Ett par år tillbaka



Man var väl snygg som liten, snuttis.se var bilden ifrån då också! AHAHAHA fan va ful :'( cry me a river

Vackert


Vad tycks, duger man eller?


Uteliggare i min källare

Ni läste rätt! Eller det var uteliggare i min källare rättare sagt, för ett par år sen. Jag och Melinda var där nere nu för att kolla läget och jag måste säga att vi båda var skrämda till döds. För det första så är vissa förråd inte låsta så vi skulle kolla in i dom och på vägen dit hittar vi en text på väggen mittemot dörren som det står:

"Hej tjejer vill se er bakifrån i trosor"

Och snacka om hjärtat dunkade ännu fortare efter det. Efter massa hit och dit gav vi oss in i förrådet, där fann vi en säng, spis, bildäck och en gammal dator. Vi gick vidare för att kolla i ett annat förråd som var mycket längre bort från dörren där vi kan springa upp. Förrådsdörren var halvt öppen och vi går dit och kikar in och ser en säng med täcke på. Vi vågade inte öppna och kolla in mera än så.. Jag ska försöka få Melinda med mig ner sen och ta en extra titt och då kan jag försöka ge er lite bilder, vi går väl i trosor så får vi se vem som kommer fram ;-)


Facelook & Outfit

Nu har jag gjort mig i ordning men ser lika äcklig ut för det. Idag är det inte min dag, ucsh nej. Kanske för att jag fortfarande är sjuk som jag ser så sliten ut? Måste ju vara något sånt..


En helt vanlig svart "oversize" tröja med svarta lack leggings. 
Med armand och halsband som jag dock inte har på bilden.
 



Jag fastnade inte på bild idag... Dålig facelook


08.40 och jag är vaken!

Jag är uppe med tuppen! Såhär tidigt var det längesen jag var uppe och hur jag kan vara det förvånar mig själv. Drömde en liten knasig dröm och vaknade upp panikslagen så antar att det är därför jag inte kan få min skönhetssömn nå mera. Tänkte snart hoppa in i duschen, ska nämnligen till stan med Amanda eftersom hon också var uppe. Skönt att gå på stan tidigt, inte så mycket folk och så.

Min vagel i ögat börjar försvinna helt nu, gooosh vad skönt! Tack gode gud hehe. Jag funderar på färga håret ljusbrunt faktiskt, håller ni med mig? Tar nog först och gör massa ännu mer ljusa slingor (bara för att få det ljust) och sen färgar jag det ljusbrunt, har ju fått ganska mörk utväxt och är ju ganska mörk på vissa ställen och det går dock inte färga från mörkbrun till ljusbrun.

Nu: Äta frukost!! Peaceoooout

En hälsning från Mellie

Japp nu har jag fått mig en video från Melinda och jag kan bara inte sluta skratta!!



Hahahaha!! I början, ansiktet, ögonbryna allting.. HAHAHA!! Våran humor är som den är men vafan det här kan man inte tycka är tråkigt. Ska vi börja med videoinlägg kanske? Vi två i en som två flugar i en smäll.

Vad ska jag ha för hårfärg?

Mörkbrun, svart, blond, ljusbrun? Osv osv.. Jag har väldigt svårt för mig att bestämma om vad jag ska ha för hårfärg så jag vill gärna att ni hjälper mig med det.


1. Ljusbrun (fast hade tänkt mig lite ljusare brun!)
2. Mörkbrun
3. Slingat mellan ljusbrun och mörkblond

Nu är det bara för er att rösta :-*

ZzZzzzZz

Godmorgon, jag vaknade precis och klockan är halv 4 snart och jag måste få skryta att det var vääldigt skönt att få sova så länge! Men jag är fortfarande trött men det vänder väl snart, kanske sovit för mycket istället? Jag är mega hungrig, för hungrig. Fick knappt i mig något igår pga att jag är sjuk, hoppas på bättre idag. rip maten annars säger jag bara. Nej nu ska jag rota i kylskåpet, wish me good luck.


Kråkan Josefin

Vad tycker ni om att Cimon åkte på paradise hotel? Själv tycker jag att det var surt! Har ni någon favorit spelare? *Gäääsp* ojdå... Nu märker jag själv att jag är ganska trött, och det är nog bra eftersom jag vill sova i tid ikväll. Ok, klockan är strax 00.00 men det är bättre än 4-5 på natten. Imorgon har jag ingen tid att gå efter, jag ska förmodligen fika med Jenny på stan men det blir inte förrens hon slutat plugget. Så jag hinner sova ut, yeeey now Im happy.

Jag är sugen på en iskall dricka! Det skulle sitta fint för halsen. Har ju börjat hostat sönder och låter dock som en kråka snart. Hatar att vara sjuk, min helg kommer bli förstörd. Förhoppningsvis så hinner jag bli frisk eller så kör jag på ändå. God girl. Nej nu springer jag till kylskåpet och kikar efter någon kall dricka!


Precis gått upp ur graven

Hm... Har sovit under dagen bara och det känns inte så jätte bra för nu riskerar jag att inte kunna sova något ikväll. Fan då! Jag ska inte sova på dagen för då vänder jag bara på dygnet ännu mera, men jag får väl se det positivt eftersom jag är lite små sjuk så mååste jag vila för att bli frisk hehe. Sitter och snorar och hostar, och min vagel försvinner inte buhuu cry me a river... 

Jäkla pitt väder säger jag också, ta bort det vintern!! Nu ska jag ut och träffa Madde så tjingiling..!

Kom precis hem från mötet!

Det gick hur bra som helst och ser fram emot det jag nu jag behöver göra. Besvärlig dag måste ändå få säga för jag har sovit 3 timmar inatt och det är inte mycket alls. Är hur död som helst och mina ögon ser direkt inte så pigga ut och sen har jag ju min besvärliga vagel i högra ögat på underdelen. Den är inte så värst stor men den har svullnat lite till under natten och jag kan lova att den inte är skön, den ska inte sitta där för det är den inte till för. Hoppas den går bort till helgen bara men det tror jag nog att den gör, jag har gud på min sida.

Idag ska jag väl inte göra något speciellt jag är sugen på shoppa men det kommer inte bli av, jag är alldeles för trött så jag skulle aldrig klara av att gå runt bland en massa människor. Det skulle bli hat och slakt hehe.. Får väll sitta och längta tills Paradise Hotel börjar jaaoo.  


Oj vilken gammal bild! Saknar brunt hår lite


Vagel i ögat

Jaaaaa ni hörde rätt....... Jag har fått en vagen i ögat..... Mina dagar är förstörda för det gör så jäkla ont och jag vet inte hur jag ska hantera den. Någon som vet hur man får bort den? Dämpar smärtan? Desperat på tips


brudar @ my place

Tjoho på er allihopa som är vakna och det är nog nästan ingen. Jag har sällskap @ my place av amanda och rosa det är väll helt OK sällskap hehe nejdå dom är så gullipluttiga så. Dom spelar och jag har tröttnat pga all ilska man får på det där ibland och jag hör allt nog hur dom sitter och säger fula ord och sparkar i sängen, hade jag inte rätt? Jo dom är sämst på spelet ;-)

Klockan är kvart över 2 på natten och jag har möte klockan 11 imorgon bitti eftersom jag inte kom upp till mötet idag som ändå var klockan 2! Well well, somnade 5 inatt så inte så konstigt. Nu ska jag vara social igen *snark*

Super Mario kväll

Min kära syster kommer över om en stund för att ta en match på super mario, japp det där gamla ni vet. Mannen min har faktiskt det på xbox som har bosuttit sig här hemma hos mig. Rosanna måste få in spelandet i sig bara hon hoppar annars bara ner i hålen elr dör av en sån där flygande fågel vad jag nu kallar det elr dom där svamparna som nu rosanna kallar det.. Annars är hon duktig men dock inte duktigare än mig för det kan man faktiskt inte bli.


Här ligger jag i på värd 2 bara (utan fusk hehe...) och min tv som jag inte orkat suttit upp på väggen än men det ska jag göra snart!


Paljettleggings

Köper till mig ett par svarta paljett leggings också jag har varit väldigt osäker på dom tills nu när jag kände att jag verkligen ville ha dom. Det är hottt!

Och jag frågar nu er, vad tycker ni om paljett leggings? :)


Shoppar på internet

Fick en fråga om att jag skulle kunna sälja mina kläder här på bloggen men jag tror faktiskt inte det var nå värt jag ska kasta. Bara massa fula trasor och massa små shits. Men hittar jag någonting som går att sälja så självklart kan jag kasta ut det här på bloggen för någon tia eller så =)

Nu håller jag på kikar runt lite på nätet för lite nytt, hittar inte så mycket men lite smått hittade jag nog och då blir väll mamma gladare haha.



Nu är bara frågan om jag ska ha skinnjacka "1" eller "2"... Ni ser ju på bilden vilken som är vilken. Vilken tycker ni är snyggast?

Syskonkärlek


Jag älskar dig. Du tar mig till toppen
Utan dig vore jag nästan ingenting


Frågor-svar (Har tråkigt!)

Vart kommer du ifrån? pappas pung
Heter? josefin kuru hansson
Hur gammal är du? 20 -
Tycker du om någon just nu? jajaja
Jag samlar på? inget
Gröna eller röda äpplen? gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? någon av mina bästa vänner
Vilken tid gick du upp idag? mellan 3-4 hehe
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja :(
Har du strumpor på dig nu? japp
Hur svarar du i telefon? aa hallå oftast, ibland hej det är josefin men oftast på hemtele
Vad ska du göra ikväll? sova
Vad ska du göra imorgon? gå promenad, möte sen hem till pojken
Var vill du bo när du blir vuxen? inte här iaf
Vad vill du bli när du blir vuxen? vet inte
Är det okej att gråta?  ja
När grät du senast? idag pga ilska haha
Vilken årstid tycker du bäst om? sommarn ofc
Laddar du ner musik och filmer från internet? nej, faktiskt inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa, handla osv
Bär du glasögon eller linser? nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nae, kanske på jeans
Har du piercing? i naveln och tungan ja
Har du tatuering? japp
Vill du gifta dig? jodå det vill jag nog
Vill du ha barn? ja i framtiden
Solar du ofta? nej, inte nu iaf men ska strax börja
Är du bra på att laga mat? nej, skulle jag nog inte säga att jag är
Gillar du att dansa? hell yeah
Hur vig är du? jag VAR vig, nu kan jag knappt böja mig
Vilken är din favoritglass? har ingen favorit faktiskt
Tror du på ett liv efter döden? nej ja nej ja nej?
Bor dina föräldrar tillsammans? nej
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvälls
Vilken ögonfärg har du? blåa
Vilka hårfärger har du haft? brunt, svart, blont, rött, orange (skulle vart blont) & slingat som jag har nu. tror inte jag glömde någon färg iaf
Senaste låten du hörde? Vengaboys - Uncle John from Jamaica, en gammal goding
Vad gör du på helgerna? umgås med vänner, pojkvän och festar maybe
Brukar du bädda sängen? ibland så
Har du kysst någon under den senaste veckan? ja
Vad var det senaste du sa? kmr inte ihåg
Vem kramade du senast? vet inte nån av tjejerna i fredags tror jag
Saknar du någon nu? pappa
Vem ringde dig senast? dolt nr, och det svarar jag inte på
Vem ringde du senast? rebecca
Var du glad igår? haha var mest trött

Inte klar, än!

Puuh.... Tar en liten paus från mitt "garderob rensande" har än så länge en överfull flyttkartong med kläder som ska kastas. Snart är jag klar och det känns väldigt skönt förutom att jag insåg nu att jag behöver nya kläder, massor med nya kläder! Har sett mina egna kläder allt för mycket nu så har tröttnat på allting men blir ju såklart tvungen att spara lite annars får jag gå naken hehe.

Över till rensandet!

Godkväll

Kanske lite sent för att säga godmorgon nu när klockan är kvart över 5 på eftermiddagen. Jag har legat i sängen till klockan 4 ungefär och tiden går hur segt som helst ju. Känns som jag har varit uppe flera timmar än en. Har möte imorgon igen angående gymnasium klockan 14.00 så idag är det sista dagen jag kan komma på vad jag skulle vilja gå som tredje val.

När jag ändå kommer vara vaken länge och vara pigg och glad (sure) så ska jag passa på rensa garderoben! Känns som jag behöver det, har massa shit som jag inte vill ha kvar kan jag tänka mig. Kikade in där senast för någon minut sen och man kommer inte ens in den för det är för mycket skit saker.

Har ni läsare några förslag på vad jag kan ha för "kategori" här i bloggen och skriva om, tex något ni vill veta mera om elr bara något jag ska göra här i bloggen så säg gärna till!

Speciella smycken

Sitter och kikar runt lite på internet mitt i natten, passar på när jag ändå inte kan sova och har nu funderat tidigare på lårsmycke och handsmycke. Ska man slå på det kanske?  Vad tycker ni? Lårsmycke skulle ju vara såå snyggt till sommaren!


Lårsmycke 259 kr


Handsmycke 259kr


Fredag

Igår var det fredag och dagen gick ut på att jag träffade amanda i stan för att sedan köpa lite små kraffs, vi tog oss hem till mig och bara segade. Efter ett par timmar med utbrott osv så var vi på stationen och träffade en vän.

Vi var hos Amanda med några tjejor osv, hade trevligt och Rebecka från Sthlm kom ju det är inte alltid man träffar henne hehe. Näe men dagen gick bra och allt var kul tills lite saker gick fel och det tänker jag inte skriva ut här för det är mera privat, det har löst sig nu ialf och det är ju huvudsaken.

Tog lite bilder men det får ni nöja er med.



Här befinner vi oss inne på toan på stationen haha


Jag fular mig med tuggumi och ser rund ut i ansiktet


Jag tror amanda också tyckte om att leka med gummi


Hahahah crazy pic mm fint


Internet

Internet krånglar fortfarande och därför blir jag inte delaktig i bloggen så värst mycket på några dagar. Snart tillbaka, håll ut ;-) 

Bad Josefin

Har inte uppdaterat på hela dagen, my bad. Amanda blir kvar inatt också och det är ytterst mysigt hehe. Vi ska strax göra en sallad. Vi har mest segat oss igenom dagen men imorgon så ska jag på möte och kanske träffa Hanna som jag inte träffat på jätte länge! Måste klappa hennes mage, hihi.

Mitt internet håller på krånglar med mig, jag blir galen! Hejdå

Natt besök!

Just vad du läste precis så får jag strax lite nattbesök av min underbara vän Amanda. Jag är jätte trött och jag är på jätte dåligt humör men den lilla jäkeln kan alltid muntra upp mig som tur är. Blir väl lite super mario spel som jag är helt inne i och inte kan sluta spela. Nej nu ska jag ut och möta henne, hon kom som en fluga från ingenstans nu ikväll. Nejdå! Puss

Potatisklyftor

Blev en apelsin till frukost så det var dags att göra någon lunch men attans fanns verkligen ingenting jag kunde tillaga förutom värma potatisklyftor i ugnen så nu sitter jag och mumsar i mig det. Gjort en vitlöksdressing med hjälp av Hannas recept så det blev bra resultat till slut ändå.

Vad ska man göra idag då?


Crosstrainer

Äntligen! Fy jag var verkligen helt otaggad till att träna men försökte pressa mig själv och det gick väll bra eftersom jag tog tag i det, förutom att jag är väldigt trött nu. Körde endast 30 min på crosstrainer nu på morgonen sen blir det likadant ikväll. Vill man bli fin får man lida pin. Sant!!



Inviger dagen med en gäsp

Vad är det för skit väder man vaknar upp till när jag äntligen går upp i tid och inte sover bort halva dagen, känns inte värt att vara vaken för jag blir ändå bara så trött av detta väder.

Idag har jag inte så pass mycket planer över dagen, ska snart äta frukost sen köra lite på våran crosstrainer. Ska försöka få mamma och köpa en ny laptop till mig också!! Kikade runt lite på nätet igår och hittade ett par men dom rosa är slut nästan överallt, booring. Men sen till slut hittade jag en svart med något mönster och inbyggd webb och mick (som är ett måste) och den ska jag försöka få att bosätta sig här hos mig. Såg att man kunde köpa laptop-skin eller vad det nu hete så jag kan ju göra den rosa i vilket fall hihi.

Nu ska jag äta frukost!

"Svar på tal"

Fick en fråga av Amanda som jag tänkte svara på nu! Och det handlar om vad jag tycker om henne som person.

Vet inte vart jag ska börja riktigt vi har känt varandra sen bebisar nästan och där tycker jag vi kan börja. Eller aa det kommer jag väl inte riktigt ihåg men addera på ett par år så minns jag. Du var en väldigt envis person och varför jag tycker det kan nog bero på att jag är minst lika envis själv så om den ena vill ha si så vill den andra ha så och sen blir det slagsmål om den saken. Så kan det vara än idag, lika envisa men vi är ju oxar trotsallt. Nej men vi kör seriöst nu och adderar på ett par år till, där i mellan tappade vi kontakten helt och inte pratade alls med varandra och vad det beror på vet ingen av oss. Efter ett tag fick vi tillbaka kontakten och jag kände inte dig på det "vuxna" sättet som barn. Båda förändras och det hör till men ändå är vi så lika som då. Du är fortfarande lika härlig och nu idag känns det som om vi varit standart vänner hela tiden och känner varandra utantill. Men det är klart, så länge var vi ju inte "utan varandra" som tur var.

Jag är glad att jag har dig kvar som vän för du är en person jag litar på till hundra och mår bra utav. Du har hjälpt mig mycket här i livet och det borde jag tacka dig för. Väldigt omtänksam, bra humor och helt enkelt en go tjej som jag kommer hålla vid min sida förevigt. Dig tycker jag om, du har bosuttit dig i mitt hjärta förevigt!


Äntligen!

Äntligen har jag fixat internet på min dator! Är hur trött som helst redan nu och det kan dock bero på att jag inte hade någon skönhetssömn inatt, utan jag har bara sovit några få timmar och lite snoozing på förmiddagen. Har inte hunnit städat heller, tar det antingen senare eller imorgon. Bläääää! Nu kan jag äntligen visa er lite bilder från i helgen, men är som sagt hur trött som helst så blir bara några få.


@ Amandas place


Solina <3


Amanda <3


Me and Solle


På lördagen gick jag och Madde på Instängd 2


Snoozade i över en timme

Skit också! Jag somnade en stund och därefter snoozade jag i över en timme.. Dags att börja om dagen från början kanske men nu när jag kikade ut så snöar det, fyfan då jag som skulle gå spåret idag. Då ändrar jag schemat och kör crosstrainer idag istället. Är helt deprimerad pga att mitt internet på min laptop bara har gått och slutat funkat ett tag, I need min laptop.

Har tid hos The Studio i Västerås på onsdag som jag helt hade glömt bort, och nu visar det sig att jag inte kan den tiden så får ringa och avboka idag. Vore ju kul, var där i stockholm i somras men bilderna blev helt åt skogen. Mamma var tvungen att köpa 21st bilder för det också. Haha, har inte ens lagt in dom på datorn för att dom ser ut som skit! Så skulle vara kul att fota igen och ta nya bilder, men får se hur det blir.

Blir en soft dag today, bara sitta hemma och chilla. Städa ska jag ta tag i och göra också så man kan få ordning på rummet någon gång, sätta upp hyllor handla på ikea färga sminkbordet sätta upp tvn på väggen osv osv..

Godmorning

Godmorgon alla! Dags för frukost, dusch och lägga på ansiktet snart då. Ska först ringa en vän och prata lite om allt mellan himmel och jord, förresten kommer ni ihåg att jag skulle städa? Har dock inte gjort det än, men hela kvällen är jag ledig idag förutom Paradise Hotel!!! Ska dessutom gå till spåret och gå ett varv där, uuh vad jobbigt men idag startar mitt träningsshema och det är bara att sätta fart för snart är beach 2010 här.

Svar på frågorna Del 1

Har du pojkvän? Du skriver ingenting om det
Svar: Ja det har jag, och varför jag inte skriver någonting om det är för att det är mera privat. Men visst skulle jag kunna öppna mig mera på den sidan om det önskas!

Varför bytte du blogg?
Svar:
Pga att jag förstörde hela designen på den förra, råkade göra något fel och orkade inte fixa till det så började på en ny istället.

Vilken linje ska du söka in på sen?
Svar: Bra fråga, den ställer jag till mig själv minst en gång om dagen. Snart ska jag lämna in ansökan, men jag funderar starkt på Stil & trend på Carlforsska.. Men kan dock inte bara söka in dit, krävs nog otroligt höga poäng där men man kan alltid göra ett försök. Mer vad jag ska söka återstår i frågan.

Hur länge varade ditt längsta förhållande?
Svar:
Mitt längsta förhållande är jag fortfarande inne i och det har varat ca 1 år och 9 månader, snart 2 år.

Vilka affärer shoppar du mest kläder från?
Svar:
Jadu.. Beroende på vad jag behöver hehe.. Gina Tricot är nog där jag shoppar mest kläder ifrån, men väldigt tråkig butik för alla andra har precis samma sak som det man köper! Men mest där!

Vad gör du på fritiden :)?
Svar: Beroende på om det är helg elr vardag, nejdå! Fritiden försöker jag ha så mycket tid som möjligt med mina vänner samt pojkvännen. Shoppa, och allmänt bara ha kul.

Pekar du på dina tuttar på den bilden?
Svar: Haha lilla vännen, nej det gör jag inte. Klippte av bilden så därför blev fingrarna kapade och därför kan man tro att jag pekar på tuttarna, men tänk inte bara på sånt ;-)

Hur går det för dig med ätstörningarna? är ju själv i samma situation skulle vara kul och veta varför det blev som det blev och hur det går frammåt
Svar:
Det går framåt med mina ätstörningar, jag har börjat ätit någonlunda bra nu men ändå finns ångesten och allt det där som ligger bakom det kvar som jag måste försöka jobba bort, går kvar på en avdelning där jag får hjälp men tar inte emot den hjälp jag får rätt. Vill helst inte ha någon hjälp jag tycker att jag klarar mig bättre själv, men kanske i framtiden så kommer jag att tacka dom om jag tar emot hjälpen jag får. Jag har gått upp nu och tycker att jag är väldigt stor pga det, är alltid rädd att jag ska falla tillbaka. Ibland är jag taggad, ibland inte.

Varför jag fick mina ätstörningar vet jag inte, jag tyckte jag var fet och ville banta genom att sluta äta. Jag mådde piss och skolan gick åt helvete, ville bara vara ensam. Ta det med mig mera privat om du vill prata mera om det. Och jag hoppas dig all lycka i världen att du kommer igenom dina ätstörningar, det är kämpigt jag vet!

När förlorade du oskulden,var&med vem?
Svar: Jag förlorade oskulden när jag var 13-14 år gammal. Var och med vem kan vi ta privat.

Hur många har du haft sex med?
Svar: Bara jobbiga frågor här, haha! Enligt så som jag räknar det så en! Varför kan vi också ta privat.

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
Svar: Jag vet faktiskt inte, har aldrig beskrivit mig själv. Det är andras jobb att göra! Haha men om jag måste så.. Humor, omtänksam och blyg.

Har du haft analsex?

Svar: Aldrig! Och jag har lovat mig själv att aldrig testa heller.

Bästa ställningen?
Svar: Missionären, minst jobb ;-) Nu frågade vi bara bästa och inte skönaste.. Då finns det andra svar, haha!

Vilken skola går du på o vilken linje?

Svar: Jag går inte i någon skola, jag gick på Wenströmska på media programmet men hoppade av för någon månad sen.

Hur många ben har en tusenfoting?
Svar: Nu tänkte jag säga tusen.. Haha

Hur är det med dig :D?
Svar:
Det är faktiskt bra med mig, till och från om jag ska vara ärlig. Men jag klarar mig!

Vilken hårfärg använde du för att få håret i den färg du har det nu och hur många gånger var du tvungen att färga det? :) puss Cissie

Svar: Jag tog Schwarzkopf Blonde slingmedel, den ljusaste! Det slingade jag med en gång, men det vart för ljust så slänge jag i lite ljusbruna slingor också! :)

Äru en stolt fjortis? ;)

Svar: Kusin vitamin, vem är det som är fjortis? Så jag ställer frågan till dig istället ;-)

Va haru för underkläder på dig? fan kmr inte på nå vettigare att fråga, men alltid nice :)
Svar: Haha! Intressant.. Jag har en rosa bh och ett par rosa spets trosor på mig.


Some picture

Sitter på mammas dator och hittar en massa olika bilder som jag tänkte slänga in!


Melina


Min kära mor


Lillebror Jocke i somras


Lillasyster Melina och Hampus haha så söta


=)

Näe nu orkar jag inte ladda upp nå flera!



Internet fungerar inte

Internet på min dator har krånglat och typiskt att det ska göra det nu när jag bloggar. Well well, svaret på era frågar kommer ikväll oavsett internet eller med!

Sista chansen, ta och fråga vad ni vill!

En kväll med mina tjejer

Hej allihopa! Kom hem för en stund sen och klockan är kvart över 5 på morgonen eller vad man nu ska kalla det, natten kanske? Whatever, jag är ialafall inte riktigt sov trött än så passar på att skriva lite angående kvällen. Skulle egentligen ligga hemma hos Solina nu och sova men eftersom jag ville sova hemma ikväll pga att jag måste storstäda mitt rum imorgon (om ett par timmar) så känns det skönast att sova hemma ikväll, inte för att det känns som att jag kommer köra på "stor städning" men ialfall man kan ju vara lite falsk mot sin moder ibland speciellt när det gäller om städning.

Snabba cash var en bra film, var inte besviken eller över "over" happy över filmen. Den var som sagt bra och inte bäst, utan mitt i mellan och väääldigt sorglig eftersom jag och Solina satt och grät i filmen, såg inte ut som att någon annan gjorde det? Ialafall inte grannarna på stolarna vad jag såg. Väääldigt sorgligt må jag lova. Usch jag vände mig om för att jag inte ville se men ljudet gjorde mig ledsen så jag försökte stänga av öronen men funkade inte för stunden. Ialafall filmen är sevärd kan jag lova =) Därefter gick vi till Amanda där Frida och Emma var och bara chillade. Dom drack lite och jag hade kul ändå faktiskt! Kvällen gick ut på dans, spel, skitsnack, utbrott och allt möjligt. Kul kväll med tjejorna kan man lugnt säga! Bilder kommer imorgon för jag orkar inte lägga in dom nu för nu är det dags för säng och tv!

Snabba cash

Ska snart fixa klart det sista sen blir det bio med Solina "Snabba cash" och jag hoppas på att den är grym! Hört att boken är bra och hoppas på lika bra film. Därefter bär det av till Amanda för mig och Solina I think, med lite tjejor med alkohol (inte för mig) och spel, musik och allmänt skit snack som vi är bäst på. Ha en nice fredag för det ska jag. Peace PS glöm inte frågestunden


Frågestund


Vi kör på en frågestund över helgen
Fråga vad som helst och jag svarar på allt!
Ju mer frågor desto roligare blir det, right? ;-)


Turkiet 2010

Tiden går fort och det finns både fördelar och nackdelar med det. Nackdelarna är väll att ens liv springer för fort fram och man hinner inte riktigt hänga med, snart är man väl mormor/farmor. Fördelar är att jag längtar så otroligt mycket till sommaren, tiden får gärna gå fort till sommaren sen kan den börja sakta ner lite.

Åker till alanya 2 augusti och jag kan inte sluta längta! Hell yeah. I värmen mår jag bra, i värmen hör jag hemma! Ska bli riktigt kul, åker med Amanda och några till. Ska även få träffa Amandas pojkvän Isa som bor i turkiet, jag är den första vännen som får träffa honom och Amanda är jätte glad för det, inte bara för att det är jag utan att någon av hennes vänner överhuvudtaget träffar honom. Bara det att jag suger på engelska och kommer göra bort mig för varenda en där nere, men vad gör det? Kan snacka skit om alla på svenska istället, går ju minst lika bra det skulle jag tro! ;-)
 


Snor lite bilder från Amanda, ser det inte gott ut?


;-)


Isa och amanda


Godmorgon

Det är det tråkigaste man kan komma med början på ett inlägg "godmorgon" men nu blev det faktiskt så. Klockan ringde runt 13.30 imorse men snozade lite till så klockan är nu 14.15.. Amanda ligger fortfarande i sängen som förväntat, måste ta tag i och väcka henne på riktigt snart, riktigt svårt är det må jag lova (och ansträngande)

Dagens planer ser just nu ut så att jag och amanda vaknar, vi äter frukost och tar lite frisk luft, chillar och sedan fixar oss inför party med mina efterlängtade vänner Solina och Tina! Guuud så mycket jag har saknat mina vänner. Vart det blir party, no idea. Om det ens blir något, no idea. Jag får ialafall vara med mina älsklingar och det är ju huvudsaken i det hela eftersom jag är nykter ikväll.

Nu ska jag väcka Amanada!

Puss, från ooonly me.


Jul jul strålande jul

Juul juuuul, strålande juuul.. Inte så passande låt nu kanske men whatever.. Amanda sitter och ritar så vackert brevid mig blir helt till mig, nääe nu kom överdrivet igen förlåt. Får skäll över musik valet just nu, whata hell? Ändå sitter hon och sjunger med som aldrig förr haha hon är en goding hon. Klockan börjar rulla som ett cykelhjul och nu ska vi spela super mario tillsammans, fine. Puss och godnatt från oss A and J.



Gunilla jag mår illaaaa.. Nej nu räcker det med BAD musik


Då var jag igång igen

Då vart det dags för start nr 1046? Överdrivet men så känns det som. Har saknat skrivandet, själva bloggen och bilder. Slutade blogga mycket pga ingen tillgång till kamera men nu när man har det så ska vi se att det går framåt.

Just nu: Amanda ligger i min säng och spelar super mario, jag trixar med bloggen. Musiken är igång och det känns som livet rullar på i en bra riktning. Nu ska jag ut och ta luft med Amanda som kan behövas!

RSS 2.0